Randactiviteiten

Van 20 juni tot en met 5 juli staat Emmen niet alleen in het teken van het NK Wielrennen. Ook zijn er allerlei evenementen en activiteiten in het stadscentrum. Voor kinderen is er het Alles Kids in Drenthe festival; het grootste gratis kinderfestival op een stadsvloer viert dit jaar samen met alle bezoekers haar 5e verjaardag. Daarnaast zijn er gezellige markten en de eerste editie van het Barrel Food Truck Fest, een nieuw foodevent in Emmen.

Opening centrumplein Emmen

Vrijdag 26 juni Op vrijdag 26 juni gaan we het Centrumplein officieel in gebruik nemen. Wij nodigen u van harte uit om dit samen met ons te vieren. Vanaf 16.00 uur is het één groot feest op het Centrumplein met groot spektakel voor jong en oud, optredens van bekende artiesten, demonstraties op het nieuwe skatepark en nog veel meer. Water, muziek, licht en sfeer staan tijdens de opening centraal.

20 jun - 21 jun 2015

Alles Kids in Drenthe

Voor het vijfde jaar op rij wordt Alles Kids in Drenthe georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Er is altijd wel iets leuks te doen op het festival in het centrum van Emmen, zoals kennismaken met verschillende sporten, dansen op hippe muziek, ritjes in gave attracties, meedoen aan workshops en nog veel meer!

meer informatie
26 jun 2015

Spectaculaire opening Centrumplein

Op vrijdag 26 juni gaan we het Centrumplein officieel in gebruik nemen. Wij nodigen iedereen van harte uit om dit samen met ons te vieren.Vanaf 16.00 uur is het één groot feest op het Centrumplein met groot spektakel voor jong en oud, optredens van bekende artiesten, demonstraties op het nieuwe skatepark en nog veel meer. Water, muziek, licht en sfeer staan tijdens de opening centraal.

Bekijk het programma hier:

meer informatie
27 jun - 28 jun 2015

Barrel Food Truck Fest

Noord Nederland krijgt nu haar eigen Foodtruck Festival; het BARREL Food Truck Fest. Een bonte en stoere verzameling van originele foodtrucks en mobiele keukens. Kom genieten van verschillende soorten snacks, met liefde bereid: lekkere smoothies, hotdogs, burgers, healthy snacks, pizza’s, tortilla’s, churros, saté, pulled pork, maar ook koffie en ijs.

meer informatie
27 jun 2015

Festival Op Fietse

Festival Op Fietse is een twee weken durend sportief, muzikaal en cultureel evenement. Iedere doordeweekse dag fietst er een bekende Drent samen met RTV Drenthe van dorp naar dorp. De aftrap van Festival Op Fietse is zaterdagavond 27 juni op het Nieuwe Plein in Emmen. Het Noordpoolorkest begeleidt nationaal bekende artiesten als Henk Wijngaard, Sandra van Nieuwland, Tangarine, Iris Kroes, Babette van Veen, Spinvis, Zazí en Linda & Suzanne Kannegieter bij nieuwe en bestaande nummers over de fiets.

meer informatie
28 jun 2015

Koopzondag

Op zondag 28 juni is er weer een gezellige koopzondag in het centrum van Emmen. Deze keer helemaal in het teken van het NK Wielrennen. De winkels zijn geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur.

meer informatie
11 aug 2015

Gouden Pijl

Op dinsdag 11 augustus vindt de 38e editie plaats van het wielren- en amusementspektakel van Emmen: De Gouden Pijl. In het centrum van Emmen worden tijdens de Gouden Pijl verschillende koersen gereden. Overdag de dameskoers en de elite/beloften. ’s Avonds de profkoers met ieder jaar aan de start bekende en aansprekende namen. Een liefhebber van wielrennen mag dit evenement niet missen. Naast de diverse koersen wordt het publiek vermaakt met een spetterende reclamekaravaan en een muzikaal avondprogramma.

meer informatie
Contact
tel: 06 - 51 09 88 54
mail: Contactformulier
Volg ons