NK Wielersportweken

20 juni t/m 5 juli 2015
Emmen

Gemeente Emmen is van 20 juni t/m 5 juli hét middelpunt van de nationale wielersport tijdens de NK Wielersportweken. Een nieuwe opzet waarin alle KNWU Nationale kampioenschappen worden verreden op één locatie. We kijken terug op een geslaagd eerste weekend. De eerste vijf Nederlands kampioenen zijn bekend. En er komen nog veel meer bij. Woensdag 24 juni gaan we verder met het NK Tijdrijden. De beloften, vrouwen en professionals staan zaterdag 27 en zondag 28 juni aan de start. Het afsluitende weekend 4 en 5 juli vinden de Nederlandse Kampioenschappen BMX in Klazienaveen plaats. De wedstrijden en alle festiviteiten eromheen, zullen ervoor zorgen dat de duizenden bezoekers een prachtig evenement gaan beleven. Maak het Mee in Emmen!

Programma

Een week voordat 's werelds grootste sportevenement, de Tour de France, van start gaat, wordt één van Nederlands grootste wielersportevenementen verreden in het Drentse Emmen, de NK Wielersportweken. Tijdens dit Nederlands Kampioenschap Wielrennen  strijden de beste renners uit Nederland om de gouden plak en de ereplaatsen. Het wedstrijdprogramma van de NK Wielersportweken 2015 ziet er als volgt uit:

Download hier het programma als .pdfZaterdag 27 juni 2015

NK Wielrennen

Elite dames

Afstand: 144,1 km Start: 12:15 Emmen

Beloften

Afstand: 170,3 km Start: 17:00 Emmen

Zondag 28 juni 2015

NK Wielrennen

Elite heren

Afstand: 253 km Start: 10:30 Emmen

Toertocht

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier


4 & 5 juli 2015

NK BMX Klazienaveen

In het weekend van 4 en 5 juli worden in Klazienaveen, nabij Emmen, het Nederlands Kampioenschap BMX 2015 gehouden. Zo’n 500 deelnemers, waaronder Olympische helden Laura Smulders en Raymon van der Biezen, brengen je spanning en sensatie in de strijd om de nationale titel.

Meer informatie

Nieuws

4 juli 2015

BMX Time Trial-titels voor Van Gendt en Smulders

Twan van Gendt en Laura Smulders hebben op zaterdag de nationale titel op de BMX Tijdrit gewonnen. In Klazienaveen bleef Van Gendt Niek Kimmann (tweede) en Martijn Jaspers (derde) voor. Morgen wacht het reguliere kampioenschap BMX op dezelfde locatie.

Smulders zag Judy Baauw tweede worden bij de vrouwen, Merle van Benthem werd derde. De BMX-kampioenschappen zijn het laatste onderdeel van de NK Wielersportweken.

Lees Meer
27 juni 2015

Godrie sprint naar beloftentitel in Emmen

Stan Godrie heeft in Emmen de nationale titel bij de beloften gewonnen. De renner van het Rabobank Development Team won de sprint van een kopgroep van zestien en verwees twee renners van SEG naar de overige ereplaatsen: Fabio Jakobsen (tweede) en Davy Gunst (derde).

De zestien waren op drie ronden voor het einde weg gereden uit het peloton. Het Rabo Dev Team had vijf renners in deze groep en maakte het af in de straten van Emmen. "Ik ben natuurlijk rap, maar ik wist dat Jakobsen dat ook is. Gelukkig kon ik het afmaken. Ik ben een renner die goed kan aanzetten als er nog een bocht niet te ver van de streep ligt, een specialiteit die te maken heeft met het veld. Voor mij is het een bijzondere titel. In het veld werd ik kampioen en had ik dat ook verwacht, dat was hier niet zo. Maar toch wist ik dat ik op dit parcours en in deze fase van het seizoen, als wij als veldrijders ook wat meer koersen in de benen hebben, zeker een kans zou hebben. We hebben als team ook voor mijn kansen gereden in de laatste ronde." (Tekst: Cyclingonline.nl)

Lees Meer
24 juni 2015

Kelderman met rood-wit-blauw Emmen naar Tour

Wilco Kelderman is in Emmen verrassend Nederlands kampioen tijdrijden geworden bij de beroepsrenners. De renner van Lotto-Jumbo wist gedoodverfd favoriet Tom Dumoulin te verslaan. Dumoulin eindigde op 49 tellen als vierde, omdat ook Rick Flens (zilver) en Jos van Emden (brons) sneller waren.

Als gevolg van zijn zege start Kelderman in het rood-wit-blauw in de proloog van de Tour in Utrecht. De renner uit Veenendaal heeft afgezegd voor de wegwedstrijd van het NK, zondag in Emmen. 'Dit is voor mij een hele onverwachte zege. Tom Dumoulin staat normaal gesproken een stapje boven ons op dit onderdeel. Vandaag had hij duidelijk een mindere dag, terwijl ik heel goed uit een trainingskamp uit de Alpen blijk te zijn gekomen. Het is een droom voor mij om in het rood-wit-blauw te starten in de Tour de France en die trui ook verder te mogen dragen. Als team hebben we op de tijdritten niet altijd het maximale eruit kunnen halen de afgelopen tijd, maar die periode lijkt nu afgesloten nu we met drie man op het podium van het NK tijdrijden staan."  (Tekst: CyclingOnline.nl)

Lees Meer
25 juni 2015

Lammertink maakt indruk op NK Tijdrijden beloften

Steven Lammertink is Nederlands kampioen tijdrijden bij de beloften geworden. De renner uit het Twentse Enter bleef runner-up Martijn Tusveld ruim een minuut (1.13) voor op het 33,8 kilometer lange parcours en haalde onderweg drie deelnemers in. Het brons was voor Tim Rodenburg.

Lammertink hoopt dit jaar ook internationaal een stap te zetten in de ritten tegen de klok. "Ik hoop op het Europees Kampioenschap en het wereldkampioenschap echt voor de prijzen mee te doen, zover was ik vorig jaar nog niet" aldus de jongere broer van Roompot-prof Maurits Lammertink, die zelf rijdt voor het SEG Racing Team van Michiel Elijzen. "Ik denk dat het mogelijk is om internationaal ook om de prijzen mee te doen. Ik vond het belangrijk om hier dan ook met een aanzienlijk verschil te winnen en dat is gelukt. Ik ben dan ook tevreden." (Tekst: CyclingOnline.nl)

Wedstrijdverslag Nieuwelingen en Junioren (m/v)

Wedstrijdverslag Aangepast sporten

Lees Meer
21 juni 2015

Schreurs verrast zichzelf in Emmen

Mark Schreurs uit Aalten is de nieuwe Nederlands kampioen bij de elite-zonder-contract. In Emmen wist hij samen met Nick Stopler te ontsnappen uit een kopgroep van tien die de gehele koers kleurde om vervolgens de renner uit Woerden in de sprint te verslaan. Martin Kelderman (De Jonge Renner) werd derde.

Tien koplopers reden al in de derde ronde weg: Adrie Lindeman, Bram de Kort, Henk Bos, Martin Kelderman, Fokke Postma, Mark Schreurs, Daan de Groot, Cor van Leeuwen, Bjorn Koeman en Nick Stopler. Een maximale voorsprong van 2 minuut 38 smolt in de slotfase als sneeuw voor de zon, maar toch hielden de tien stand.  "Wat geweldig dat ik hier nu win" riep een dolbije Schreurs (Kanjers voor Kanjers) na afloop. "Ik ben helemaal geen kampioenschapsrenner, zei tegen mijn ploeggenoten dat ze niet op mij hoefden te rekenen. Ik ging mee met een vroege vlucht, maar de samenwerking was op een gegeven moment weg. Met ook nog eens twee duo's van De Jonge Renner en de NWV Groningen zou het heel lastig worden, dat besefte ik. Maar ik viel gewoon aan, kreeg Stopler mee en win de koers. Ik probeerde Nick er nog af te rijden omdat hij in principe sneller is. Maar hij komt bij me, neemt over en ik weet nog uit zijn wiel te komen. Ongelofelijk." (Tekst: CyclingOnline.nl)

Lees Meer
20 juni 2015

Kooistra wint nationale titelstrijd junioren

Marten Kooistra is Nederlands kampioen geworden bij de junioren. De Fries won de sprint van een kopgroep van zeven, hij wees Pascal Eenkhoorn (zilver) terug. Lars van den Berg kwam het brons ophalen in Emmen.

De drie waren samen met Willem Bok, Jelle Nieuwpoort, Chiel Breukelman en Ramon van Bokhoven ontsnapt op drie ronden voor het einde. Een trio achtervolgers kwam in de slotfase nog tot op veertig seconden, toen de kopgroep een onrustige finale in ging. Kooistra won eenvoudig de sprint. "Op het laatst werd er getwijfeld en toen nam er iemand afstand. Ik ben er naar toe gesprongen omdat het anders echt te laat zou zijn en toen kon ik er nog voorbij. Op dit NK had ik mijn zinnen gezet en dan is mooi dat het gelukt is. De omstandigheden waren niet zwaar vandaag, maar we konden met zeven man het verschil wel maken gelukkig door samen de koers hard te maken." (Tekst: CyclingOnline.nl)

Lees Meer
20 juni 2015

Hoole eerste Nederlands kampioen in Emmen

Daan Hoole is Nederlands kampioen geworden bij de nieuwelingen. In Emmen bleef hij medevluchter Marijn van den Berg voor in een sprint met twee. Tom Peters won de sprint van het peloton voor de derde plaats.

Hoole en Van den Berg trokken in de slotronde ten aanval. De voorsprong van maximaal 35 seconden liep in de finale gestaag terug, maar de twee wisten weg te blijven. Hoole boekte zijn eerste zege van het seizoen. "In een sprint word ik niets, dus kon ik maar beter weg proberen te blijven. Op het laatst heb ik wat gepokerd, Van den Berg bleef op kop rijden en toen ik om keek zag ik dat het peloton op een aardige achterstand bleef. Toen ging ik erin geloven. Ik had hem wat sneller ingeschat in de sprint, maar ik won gelukkig ruim. Ik heb een sterk seizoen, maar zag het nog nergens beloond. Wel heel mooi natuurlijk dat het juist hier wel lukt." De winnaar van het brons kende een hectische finale. "Ik reed lek op acht kilometer van het einde, kon weer terug komen, maar toen waren de twee koplopers al weg. Brons was toen het hoogst haalbare."

Tekst: CyclingOnline.nl

Lees Meer
17 juni 2015

Route NK verkend met politiemotoren

De politie heeft vandaag de route van de NK Wielersportweken verkend. Een groep enthousiaste fietsers uit de gemeente greep dit moment aan om een stuk van de route mee te verkennen. Onder leiding van Thijmen Eising en wethouder Bouke Arends, die samen op een tandem reden. Ook directeur Frankwin van Beers van Dierenpark Emmen en Jan Albert Westenbrink van Marketing Drenthe fietsten mee, net als een groep oud-kampioenen uit de gemeente Emmen. Aankomend weekend gaan de NK Wielersportweken van start met de Nieuwelingen jongens/ meisjes en Junioren heren/dames en Elite zonder contract. Het centrum van Emmen is dan het domein voor de jeugd tijdens Alles Kids in Drenthe. Het NK duurt nog tot en met 5 juli. Kijk voor het programma en alle randactiviteiten op www.nkwielersportweken.nl of volg het NK via Facebook: facebook.com/nkwielersportweken2015 of Twitter @NKwielerweken

Lees Meer
2 juni 2015

De Vries en Ensing komen thuis op parcours NK Wielersportweken

Marijn de Vries groeide op in Sleen, Janneke Ensing in Gieten. Voor de beide rensters van Parkhotel Valkenburg is het NK daarom straks heel dicht bij. De twee namen vandaag met fotograaf Rudie Ottens een kijkje bij het parcours van de NK Wielersportweken. "Een deel van de route is gewoon mijn weg van vroeger naar school!" ontdekte De Vries. "Toen ik in 2012 startte op het NK Tijdrijden vanuit de dierentuin in Emmen deed me dat toch wat. Het bracht extra motivatie om over vertrouwde wegen te rijden, meer bekenden langs de kant te weten ook."Ensing hoopt zich te tonen voor eigen publiek. "In je eigen regio een NK rijden is toch speciaal. We zijn met twaalf Nederlandse meiden in ons team. We zullen aanvallend koersen, proberen ons stempel te drukken op de wedstrijd. Ik verwacht een meer open strijd dan anders. Door het parcours, maar ook omdat de toppers van het vrouwenpeloton beter verdeeld zijn. Ik verwacht dat Rabo-Liv onder die omstandigheden een minder groot stempel op de koers kan zetten." 

Lees Meer
28 mei 2015

Plaatselijke ronde NK Wielersportweken in beeld

Omdat de finale lus van het Nederlands kampioenschap in Emmen voor renners niet te berijden is in de aanloop naar de NK Wielersportweken, aangezien de route over autowegen voert, heeft de organisatie het parcours gefilmd als service aan de deelnemers en andere belangstellenden. Zo krijgt iedereen alvast een beeld van de route en weet men exact waar over enkele weken de prijzen van de NK Wielersportweken worden verdeeld.

Bekijk het filmpje hier

Lees Meer
4 mei 2015

Sebastian Langeveld gaat opnieuw voor titel

Sebastian Langeveld won vorig jaar in het Twentse Ootmarsum de nationale titel bij de profs voor de eerste keer, nadat hij al enkele keren op de lagere treden van het erepodium gestaan had. “Een nationaal kampioenschap is altijd een lastige koers, maar ik ben er wel bijna altijd goed. Het is natuurlijk goed te combineren met de Tour de France, omdat je dan al in je vormpiek voor deze wedstrijd zit.  In Nederland heb je altijd wel een paar sterke blokken (zoals nu Lotto-Jumbo, Team Roompot en Giant-Alpecin) , maar toch durven die de wedstrijd maar zelden echt in handen te nemen en op een sprint te gokken. Daarom heb je als eenling of als renner met slechts een paar teammaats toch een kans als je goed bent. Ik heb die vorig jaar weten te pakken en daar ben ik heel blij mee. Het is één van de mooiste prijzen uit mijn loopbaan en ik ga dan ook zeker dit jaar in Emmen mijn titel verdedigen.”

Lees Meer
24 april 2015

Inschrijving toertocht NK Wielersportweken van start

Enthousiaste toerrijders kunnen op zondag 28 juni tijdens de NKWielersportweken in Emmen hun hart ophalen. Speciaal voor hen heeft de organisatie twee toertochten uitgezet over het parcours, waar ook de professionals over rijden. De start is naast het stadion van FC Emmen en de finish is op dezelfde locatie als de wedstrijd, op de Hondsrugweg in het centrum, vlak voor de tunnel. Er kan gekozen worden uit twee afstanden: 65 en 95 kilometer. Aan de toertocht is een goed doel – Make a Wish – verbonden.

ToertochtToerrijders kunnen kiezen of ze de Noordelijke of Zuidelijke lus van het parcours van de professionals willen rijden. De start van de 65 kilometer is tussen 8.00 en 9.00 uur, de start van de 95 kilometer tussen 7.00 en 7.30 uur. De toerrijders die vroeg in Emmen aankomen, hebben de mogelijkheid het extra rondje van 13 kilometer door het centrum van Emmen te rijden, door de tunnel.

Inschrijven Het inschrijfgeld voor de toertocht bedraagt € 12,50 per persoon voor beide afstanden.Een deel van dit inschrijfgeld gaat naar het goede doel Make a Wish.Inschrijving is mogelijk via de website www.nkwielersportweken.nl.

NK Wielersportweken Van 20 juni t/m 5 juli staat Emmen twee weken lang in het teken van de wielersport.  Emmen is de  eerste  gemeente in Nederland waar alle Nederlandse Kampioenschappen  op wielersportgebied op de weg  worden verreden.  Denk daarbij aan het NK tijdrijden, NK diverse afstanden (junioren, beloften, elite, beroepsrenners). Op 4 en 5 juli eindigen de Wielersportweken in Klazienaveen met de Nederlandse Kampioenschappen BMX . De wedstrijden en alle festiviteiten eromheen, zullen ervoor zorgen dat de duizenden bezoekers een prachtig evenement gaan beleven.

Lees Meer
15 april 2015

Parcoursen NK Wielersportweken bekend

De organisatie van de NK Wielersportweken in Emmen heeft de parcoursen gereed voor de Nederlandse Kampioenschappen op de weg. Dit jaar wordt voor het eerst gereden met een uniek concept door de bundeling van een groot aantal NK’s, waardoor in de periode 20 tot en met 28 juni 2015 maar liefst zeventien nationale titels worden vergeven op de onderdelen wegwedstrijden en tijdrijden. Nadat op zaterdag 20 en zondag 21 juni de Nederlandse kampioenschappen voor nieuwelingen (m/v), junioren (m/v) en elite-zonder-contract worden georganiseerd, starten maar liefst acht categorieën op het NK Tijdrijden op 24 juni. Bijzonder hierbij is dat er zowel vanuit Nieuw-Amsterdam, Klazienaveen als Emmen gestart wordt. Op die manier wil de organisatie de hele gemeente bij de Wielersportweken betrekken. De finishlijn ligt voor alle categorieën in Emmen, waarbij de laatste honderden meters door de net opgeleverde Hondsrugtunnel worden afgelegd. De vrouwen rijden 27,4 kilometer, de mannen krijgen 54,8 kilometer voorgeschoteld.

 

Op zaterdag 27 en zondag 28 juni vinden de Nederlandse kampioenschappen voor beloften, vrouwen en profs plaats in Emmen. De beloften rijden op zaterdag 170 kilometer, de vrouwen 144 kilometer. Nieuw is de trui die de beste renster -23 krijgt uitgereikt. Deze jongste vrouwen rijden wel mee met het NK voor de elite-vrouwen, maar krijgen een aparte huldiging voor de nummers één, twee en drie na afloop. De profs krijgen op zondag 253 kilometer voor de wielen. Hun parcours bestaat allereerst uit een noordelijke en een zuidelijke aanlooplus door Drenthe, waarbij ook enkele selectieve klinkerpassages worden opgezocht. Vervolgens worden nog tien ronden van dertien kilometer afgelegd voordat bekend wordt wie de opvolger is van Sebastian Langeveld. En wie dus het rood-wit-blauw een week later mag dragen bij de Tourstart in Utrecht.

Alle parcoursen en verdere algemene informatie zijn terug te vinden op de website www.nkwielersportweken.nl

 

(foto: Ko Oost)

Lees Meer
5 juli 2015

Van Gendt en Smulders naar nationale titel BMX

Laura Smulders en Twan van Gendt zijn in Klazienaveen Nederlands Kampioen BMX geworden. Smulders won in haar finale heel nipt van Merle van Benthem, die een goede start kende, maar op het laatste stuk terugviel. Van Gendt bleef in een door valpartijen gedomineerde eindstrijd bij de mannen Raymon van der Biezen (tweede) en Joris Harmsen voor. Onder anderen Jelle van Gorkom, Niek Kimmann en Martijn Jaspers sloegen tegen de grond in de eindstrijd. Van Gendt had het niet gezien, hij reed ruim van voren. "Ik ben heel vaak op een NK gestart met de ambitie om te winnen en dan lukte het niet. Nu startte ik zonder druk en had ik eigenlijk een superweekeinde. En de tijdrit winnen en het gewone NK, dat heb ik nog nooit gepresteerd. Alleen maar omdat ik supercross rijd, kijk ik zeker niet neer op dit soort kampioenschappen. Ik vind dat een goede BMX'er zowel op SX-banen als op gewone banen moet kunnen winnen. Hier hebben we de sport toch ook ooit op geleerd. Na het zilver op de Europese Spelen in Baku een mooie nieuw opsteker richting Baku." Smulders bleef geloven Van Benthem leek op weg naar een tweede titel op rij. "Maar ik maakte een foutje op het derde stuk en viel stil. Na een heel goede start - waar ik tevreden over ben - verloor ik mijn tempo en gaf ik Laura de kans terug  te komen." Smulders bleef hoop houden op goud. "Merle was voor mij op het eerste stuk niet bij te benen, maar ik wist dat mijn strook nog kwam. Ze kwam met veel minder tempo uit de laatste bocht en toen kon ik er nog net voorbij. Ik had er eerlijk gezegd niet op gerekend, want ik was niet helemaal fit, aangestoken door mijn zus. Dat ik toch nog goud mee naar huis neem, is alleen maar mooi." (Tekst: CyclingOnline.nl)
Lees Meer
28 juni 2015

Terpstra sprint naar proftitel in Emmen

Niki Terpstra is Nederlands kampioen geworden bij de beroepsrenners. De renner van Etixx-QuickStep won de sprint van het peloton in de straten van Emmen, nadat in extremis een kopgroep van acht werd terug gehaald.

Die koplopers waren Bert-Jan Lindeman, Reinier Honig, Bram Nolten, Gert-Jan Bosman, Patrick van Leeuwen, Kobus Hereijgers, Daan Meijers en René Hooghiemster. De laatste vijf vluchters werden in de slotronde terug gehaald, waarna Terpstra de sprinters verraste. "Ik ging de bocht om in het wiel van Ramon Sinkeldam, met wie ik altijd train. Als we op training sprinten, wint hij altijd, behalve nu dan. Ramon viel stil voor me en ik kon er nog over komen. Heel mooi om zo te winnen." Terpstra was eerder nationaal kampioen in 2010 en 2012. Halverwege de wedstrijd geloofde hij zelf niet in de winst. "Ik was bang dat we uit de wedstrijd zouden worden genomen vanwege te grote achterstand."Op het podium werd Terpstra geflankeerd door Ramon Sinkeldam van Giant-Alpecin (zilver) en Danny van Poppel (brons). Ramon Sinkeldam stond er zelf van te kijken dat hij geklopt had. "Ik voelde me nog goed, maar Niki kon vanuit mijn wiel aangaan. Ik was er dichtbij, maar het is nooit gelukt. Het was geen uitgemaakte sprint, zoals er hier verwacht wordt." (Tekst: CyclingOnline.nl)

Lees Meer
27 juni 2015

Brand wint haar tweede NK-titel in Emmen

Lucinda Brand is opnieuw Nederlands kampioene geworden. De renster van Rabo reed in de slotfase weg uit een kopgroep. Amy Pieters (Liv-Plantur) won de sprint om de tweede plaats, Annemiek van Vleuten (Bigla) werd derde. Demi de Jong greep de titel bij de beloften-vrouwen, die voor het eerst werd uitgereikt.

Riejanne Markus won daar het zilver, Kelly Markus werd derde. Brand was de nationaal kampioene van 2013 en werd vorig jaar tweede omdat ze net door Iris Slappendel voorbij werd gereden. "Dat ging niet meer door mijn hoofd, dat moet je in het nieuwe kampioenschap los laten. Ik kwam nu in de kopgroep alleen te zitten en dat was natuurlijk niet ideaal. Ik heb de finale helemaal op instinct gereden in de kopgroep van negen. Er ging een groep van drie weg en ik reed het dicht, schoot er voorbij en dacht toen dat ik eigenlijk ook wel door kon gaan. Het was weliswaar nog ver, maar het moment was gewoon ideaal. Als je dan de finishstraat in draait, besef je dat je gewoon weer kampioene gaat worden. Misschien ben ik wel een kampioensrenster, het is in ieder geval op het NK dat ik altijd wat extra kan. Ook wel omdat we als team bij een kampioenschap altijd sterk zijn en als ploeg voor de winst rijden en ik daarin mijn kansen krijg" aldus de renster die in de Giro d'Italia in haar rood-wit-blauwe kampioenstrui gaat knechten voor Anna van der Breggen. (Tekst: CyclingOnline.nl)

Lees Meer
24 juni 2015

Van der Breggen verrast op NK Tijdrijden

Anna van der Breggen is in Emmen Nederlands kampioene tijdrijden geworden. De renster uit Hasselt wist Ellen van Dijk, de kersverse winnares van de tijdrit op de Europese Spelen, maar liefst 29 seconden achter zich te houden.

Derde werd Chantal Blaak op 1 minuut 14. Titelverdedigster Annemiek van Vleuten moest genoegen nemen met de zesde tijd. Van der Breggen stond zelf ook te kijken van haar ruime zege. "Ellen van Dijk is natuurlijk van wereldklasse op dit onderdeel, dus als je haar zo ruim voor kunt blijven, dan is dat voor mij ook een verrassing. Dit is mijn eerste nationale titel ooit, ik ben gewoon volle bak vertrokken en heb onderweg geen tijden gehoord. Dus ik ben hier heel blij mee. Dit was voor bondscoach Johan Lammerts ook een meetpunt richting de tijdrit van Rio, dus wellicht opent dat mogelijkheden voor mij. Daar ligt een geaccidenteerd parcours, dat zal mij nog meer liggen." Ellen van Dijk was teleurgesteld, nadat ze vorig jaar door Annemiek van Vleuten was verslagen, was het nu opnieuw raak. 'Na mijn zege op de tijdrit op de Europese Spelen had ik veel vertrouwen, maar dit is gewoon dan weer even slikken. Mijn tijdrit was goed, maar die van Anna was duidelijk nog heel veel beter."

Lees Meer
23 juni 2015

Lotto-Jumbo met grote afvaardiging naar Emmen

Lotto-Jumbo komt met een grote afvaardiging van zestien rennersnaar Emmen de komende dagen. Praktisch alle renners van de ploeg reizen deze week af naar Drenthe voor deelname aan de NK Wielersportweken.

Kopman wordt Moreno Hofland, waarmee de ploeg van Erik Dekker gokt op een massale aankomst. "Ik ga me zoveel mogelijk sparen voor de sprint" zegt de winnaar van de koninginnerit van de Ster ZLM Toer zelf. "Die tactiek biedt ook mogelijkheden aan mijn ploeggenoten. Als er maar iemand van ons wint." In de wegwedstrijd starten Brian Bulgac, Laurens ten Dam, Jos van Emden, Rick Flens, Moreno Hofland, Martijn Keizer, Steven Kruijswijk, Tom Leezer, Bert-Jan Lindeman, Nick van der Lijke, Barry Markus, Timo Roosen, Bram Tankink, Mike Teunissen, Maarten Tjallingii en Dennis van Winden. In de tijdrit Jos van Emden, Rick Flens, Martijn Keizer, Wilco Kelderman en Maarten Tjallingii.

Lees Meer
21 juni 2015

Steigenga soleert naar goud in Emmen

Nicole Steigenga heeft het NK voor junior-vrouwen gewonnen. De Friezin ontsnapte in de laatste ronde en hield nipt stand tegen een snel aanstormend peloton. Daar eiste Delore Stougje het zilver op, Karlijn Swinkels won het brons.

Al in de allereerste ronde ontsnapte een kopgroep van vijf met Liena de Jong, Myrthe Willemsen, Celesta op den Brouw, Kylie Waterreus en Anne Huinen. Toen dat vijftal werd ingerekend probeerde Michelle de Graaf het alleen. Nadatl ze lang voor een treuzelend peloton uit reed, was de kloof zo gedicht toen het peloton in gang schoot. Steigenga probeerde het al eens in de voorlaatste ronde, maar werd toen ingerekend net na de finishlijn. "Het was een mooi punt, alleen ging ik voor de zekerheid honderd meter later in de aanval. Ik had in een sprint geen enkele kans, dus ik moest alles leggen in die laatste aanval. Heel mooi dat het gelukt is. Ik richtte me eigenlijk meer op het NK Tijdrijden, maar ik heb mijn trui nu al binnen. En dat na een seizoen waarin het door valpartijen helemaal niet liep, maar dit maakt alles goed." (Tekst: CyclingOnline.nl)

Lees Meer
20 juni 2015

De Ruiter wint millimetersprint op Hondsrugweg

Anne de Ruiter is in Emmen Nederlands kampioene bij de nieuweling-meisjes gewonnen. Nadat ze tot twee keer toe zelf in de aanval was geweest, won ze uiteindelijk de onvermijdelijke massasprint. Mylene de Zoete eindigde als tweede, Phaedra Krol veroverde het brons.

De Ruiter tartte alle wielerwetten, want ze kleurde de koers en was toch nog sterk genoeg om de anderen terug te wijzen, al waren de verschillen minimaal op de Hondsrugweg in Emmen. De Ruiter probeerde het nog samen met Tamara van der Horst in de slotronde, terwijl ook Julia Boschker de koers probeerde open te breken. "Ik voelde me heel sterk en daarom wilde ik niemand laten rijden vandaag. Natuurlijk had ik wel veel gegeven, maar ik had vertrouwen in mijn sprint. Ik wist dat ik niet te vroeg aan moest gaan en ben daarom gaan reageren op het moment dat iemand echt het tempo omhoog zou jagen. Toen dat gebeurde, ben ik ook aangegaan en gelukkig kon ik er net voor blijven. Ik draai een lekker seizoen en heb al een aantal zeges op zak. Maar deze steekt er natuurlijk bovenuit. Tekst: CyclingOnline.nlFoto: © Rudie Ottens

Lees Meer
19 juni 2015

Van Dijk, Van Vleuten en Clement in vorm naar NK

Woensdag mogen we in Emmen een paar Nederlandse tijdrittoppers van internationale allure aan de start verwachten van de NK Wielersportweken. Bij het onderdeel tijdrijden starten titelverdedigster Annemiek van Vleuten en voormalig wereldkampioene tegen de klok Ellen van Dijk. Van Dijk won deze week goud op de Europese Spelen in Baku, Van Vleuten veroverde het brons. Van Dijk liet weten veel moraal te hebben gekregen van haar titel en vooral van de snelheid die ze wist te ontwikkelen. Ook voormalig Nederlands kampioen tijdrijden Stef Clement viel in de prijzen in Baku, hij won het zilver bij de mannen. Tijdrittoppers die woensdag 'gewoon' ook in Emmen te zien zijn. Kom kijken!

Lees Meer
12 juni 2015

In een rechte lijn naar NK Tijdrijden Emmen

Op woensdag 24 juni staat in Emmen het onderdeel tijdrijden op het programma van de NK Wielersportweken. Afgelopen woensdag - precies twee weken voor de nationale titelstrijd - werd Steven Lammertink overtuigend winnaar van de districtskampioenschappen in zijn district oost. Als belofte zette de Nederlands kampioen tijdrijden de snelste tijd van het hele veld neer. In de Twentse Coruant Tubantia zei hij daarmee een eerste doel te hebben gerealiseerd. "Voor mij was dit een mooie trainingsmogelijkheid op dit onderdeel. Je moet jezelf zo nu en dan eens in een wedstrijd testen. Tot aan het Nederlands kampioenschap tijdrijden in Emmen heb ik nog twee weken en tot die tijd heb ik geen andere wedstrijden meer op mijn programma staan. Ik hoop ook de nationale titel te prolongeren en dit jaar nog een extra stap te maken en op het EK in Estland en het WK in de VS op het onderdeel tijdrijden echt met de top mee te doen. Dit is een eerste stapje in die richting. Ik wilde winnen met een fatsoenlijke voorsprong, dat is gelukt.” De renner van SEG Cycling reed op zijn Koga dezelfde tijd als het jaar daarvoor in Gendringen, maar nu op een parcours dat vijfhonderd meter langer was.

Lees Meer
29 mei 2015

Boom Regionale Uitgevers mediapartner NK Wielersportweken

Boom Regionale Uitgevers  is vanaf vandaag mediapartner van de NK Wielersportweken. Samen gaan we de komende weken inwoners uit de gemeente Emmen en de regio proberen net zo enthousiast te maken voor dit evenement als wij zelf zijn. De komende tijd leest u in de kranten van Boom én online meer over het NK. Ook hebben we een leuke lezersactie bedacht. Op de foto ondertekenen Gerrie Kreuze van Boom Regionale Uitgevers en wethouder Bouke Arends namens de organisatie de overeenkomst.

 

Lees Meer
19 mei 2015

Nog een primeur voor Emmen: nieuwe titel

In Emmen wordt eind juni wielergeschiedenis geschreven. Bij het Nederlands kampioenschap op de weg krijgen beloften-vrouwen in 2015 voor het eerst een apart podium, met rood-wit-blauw en een gouden medaille voor de eerste en zilver en brons voor de twee daarop volgende rensters die vallen in de categorie -23. Dat heeft de KNWU besloten. Er wordt geen apart kampioenschap verreden, deze vrouwen treden met de elite-vrouwen aan op het NK in Emmen. Deze maatregel is genomen omdat veertig procent van de vrouwen aan de start van het NK weg in Ootmarsum behoorde tot de beloften-vrouwen. Mocht een belofte-vrouw het algehele kampioenschap winnen, krijgt zij de trui van Nederlands kampioene bij de vrouwen.  Op de foto Iris Slappendel, de Nederlands kampioene van Ootmarsum 2014 en rechts Sabrina Stultiens, de Europees kampioene bij de beloften-vrouwen op de weg.

Lees Meer
29 april 2015

Ontknoping titelstrijd dames ook live te zien bij NOS Sport

Op zaterdag 27 juni wordt de ontknoping van het Nederlands kampioenschap wielrennen bij de dames live uitgezonden door de NOS. Het wedstrijdprogramma bij de KNWU NK Wielersportweken in Emmen wordt op zaterdag 27 juni voor deze unieke kans aangepast.

Het vrouwenwielrennen in Nederland wordt steeds populairder. Naast het feit dat steeds meer dames op de fiets stappen doen de Nederlandse vrouwen het ook op topsportniveau al jaren uitmuntend. Grote (inter) nationale overwinningen worden behaald en de Nederlandse vrouwen zijn geliefd in binnen- en buitenlandse professionele wielerteams. Door de enorme groei aan populariteit in het vrouwenwielrennen en de succesvolle prestaties van de Nederlandse vrouwen ziet de NOS in dat zij de ontknoping van de strijd om de Nederlandse titel niet mogen missen.

 

Aanpassing wedstrijdprogramma

Vanwege de zendtijd die NOS Sport beschikhaar heeft op zaterdag 27 juni vanaf  15.00 uur hebben de gemeente Emmen en de KNWU besloten om het wedstrijdprogramma voor die dag aan te passen. De live-uitzending van de vrouwenwedstrijd heeft als gevolg dat de beloften na de vrouwen starten.  Bij de aanpassing van het wedstrijdprogramma is rekening gehouden met het waarborgen van de kwaliteit voor beide wedstrijden. De vrouwen krijgen nu de mogelijkheid om zich extra te profileren, terwijl de beloften de unieke kans krijgen om hun Nederlands kampioenschap  in een stijlvolle avondsetting te verrijden.

 

Wedstrijdprogramma vrouwen

Start: 12.15 uur

Afstand: 137,5 kilometer

 

Wedstrijdprogramma beloften

Start: 17.00 uur

Afstand: 175 kilometer

 

Exposure

Directeur van de KNWU Huib Kloosterhuis is enthousiast over de inzet van de NOS. “Fantastisch dat het vrouwenwielrennen de aandacht krijgt die het verdient. De uitzending is een geweldige impuls voor deze snelgroeiende en zeer succesvolle doelgroep binnen de KNWU.” Ook een deel van het NK voor profs (op zondag 28 juni) en het NK tijdrijden (op woensdag 24 juni) komen dankzij de NOS op televisie.  Wethouder Bouke Arends is ook verheugd over de extra aandacht voor zijn gemeente. “Emmen is een moderne, daadkrachtige en sportieve gemeente. Wie dit wil zien en wil meemaken is van harte welkom om Emmen te bezoeken tijdens de NK Wielersportweken.” De beelden van de NOS – met extra aandacht voor de vrouwenwedstrijd – zorgen voor de landelijke exposure die extra glans geven aan deze KNWU NK Wielersportweken in Emmen.

Lees Meer
20 april 2015

Marianne Vos start op NK Wielersportweken Emmen

Marianne Vos begon zondag haar wegseizoen 2015 met een zesde plaats in de Ronde van Gelderland. De olympisch kampioene van Rabo-Liv rijdt dit jaar een zeer beperkt wegprogramma, omdat ze de weg combineert met het mountainbiken in 2015. Wel heeft de kopvrouw van Rabo-Liv laten doorschemeren zeker van start te gaan in een aantal belangrijke wedstrijden zoals het wereldkampioenschap in Richmond, de Europese Spelen in Baku én het Nederlands kampioenschap op de weg in Emmen. De kans dat daar ze ook in de tijdrit te zien is, is volgens Vos klein. “Het wordt al een uitdaging de MTB-races te combineren met het rijden op de weg, een specialiteit als het tijdrijden vraagt daarnaast te veel extra tijd en energie.”

Lees Meer

Randactiviteiten

Van 20 juni tot en met 5 juli staat Emmen niet alleen in het teken van het NK Wielrennen. Ook zijn er allerlei evenementen en activiteiten in het stadscentrum. Voor kinderen is er het Alles Kids in Drenthe festival; het grootste gratis kinderfestival op een stadsvloer viert dit jaar samen met alle bezoekers haar 5e verjaardag. Daarnaast zijn er gezellige markten en de eerste editie van het Barrel Food Truck Fest, een nieuw foodevent in Emmen.

Opening centrumplein Emmen

Vrijdag 26 juni Op vrijdag 26 juni gaan we het Centrumplein officieel in gebruik nemen. Wij nodigen u van harte uit om dit samen met ons te vieren. Vanaf 16.00 uur is het één groot feest op het Centrumplein met groot spektakel voor jong en oud, optredens van bekende artiesten, demonstraties op het nieuwe skatepark en nog veel meer. Water, muziek, licht en sfeer staan tijdens de opening centraal.

20 jun - 21 jun 2015

Alles Kids in Drenthe

Voor het vijfde jaar op rij wordt Alles Kids in Drenthe georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Er is altijd wel iets leuks te doen op het festival in het centrum van Emmen, zoals kennismaken met verschillende sporten, dansen op hippe muziek, ritjes in gave attracties, meedoen aan workshops en nog veel meer!

meer informatie
26 jun 2015

Spectaculaire opening Centrumplein

Op vrijdag 26 juni gaan we het Centrumplein officieel in gebruik nemen. Wij nodigen iedereen van harte uit om dit samen met ons te vieren.Vanaf 16.00 uur is het één groot feest op het Centrumplein met groot spektakel voor jong en oud, optredens van bekende artiesten, demonstraties op het nieuwe skatepark en nog veel meer. Water, muziek, licht en sfeer staan tijdens de opening centraal.

Bekijk het programma hier:

meer informatie
27 jun - 28 jun 2015

Barrel Food Truck Fest

Noord Nederland krijgt nu haar eigen Foodtruck Festival; het BARREL Food Truck Fest. Een bonte en stoere verzameling van originele foodtrucks en mobiele keukens. Kom genieten van verschillende soorten snacks, met liefde bereid: lekkere smoothies, hotdogs, burgers, healthy snacks, pizza’s, tortilla’s, churros, saté, pulled pork, maar ook koffie en ijs.

meer informatie
27 jun 2015

Festival Op Fietse

Festival Op Fietse is een twee weken durend sportief, muzikaal en cultureel evenement. Iedere doordeweekse dag fietst er een bekende Drent samen met RTV Drenthe van dorp naar dorp. De aftrap van Festival Op Fietse is zaterdagavond 27 juni op het Nieuwe Plein in Emmen. Het Noordpoolorkest begeleidt nationaal bekende artiesten als Henk Wijngaard, Sandra van Nieuwland, Tangarine, Iris Kroes, Babette van Veen, Spinvis, Zazí en Linda & Suzanne Kannegieter bij nieuwe en bestaande nummers over de fiets.

meer informatie
28 jun 2015

Koopzondag

Op zondag 28 juni is er weer een gezellige koopzondag in het centrum van Emmen. Deze keer helemaal in het teken van het NK Wielrennen. De winkels zijn geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur.

meer informatie
11 aug 2015

Gouden Pijl

Op dinsdag 11 augustus vindt de 38e editie plaats van het wielren- en amusementspektakel van Emmen: De Gouden Pijl. In het centrum van Emmen worden tijdens de Gouden Pijl verschillende koersen gereden. Overdag de dameskoers en de elite/beloften. ’s Avonds de profkoers met ieder jaar aan de start bekende en aansprekende namen. Een liefhebber van wielrennen mag dit evenement niet missen. Naast de diverse koersen wordt het publiek vermaakt met een spetterende reclamekaravaan en een muzikaal avondprogramma.

meer informatie

Overnachten

Om je bezoek aan de NK Wielersportweken in Emmen compleet te maken, kun je overnachten in één van de prachtige accommodaties die Drenthe te bieden heeft. Zowel in en rondom Emmen als daarbuiten is er een ruime keuze aan campings, bungalowparken, hotels en Bed & Breakfasts. Maak hieronder de keuze voor je favoriete verblijfsaccommodatie.

Roompot Vakantiepark Hunzedal

Om niets van de NK Wielersportweken te missen, kun je voordelig verblijven op Roompot Vakantiepark Hunzedal in Borger.
NK Wielersportweken arrangement Uw verblijf is inclusief bed, bad- en keukenlinnen, reserveringskosten, lokale heffingen, een eindschoonmaak en onbeperkt gratis toegang tot het zwemparadijs. Verblijft u het weekend van 26 juni op Vakantiepark Hunzedal? Dan geniet u op zaterdag 27 juni van een uitgebreide brunch / meet & greet met renners van Team Roompot (bij de prijs inbegrepen). Prijs: drie nachten vanaf €46,- p.p.

boek hier

Center Parcs Parc Sandur

Goed nieuws! Op een steenworp afstand van het parcours ligt Center Parcs Sandur, gesitueerd aan De Grote Rietplas in Emmen. Parc Sandur vormt de ideale uitvalsbasis voor het aanmoedigen, ervaren of wellicht zelfs deelname aan het NK!
NK Wielersport arrangement Bij het boeken van dit NK-arrangement ontvang je tot wel 40% korting op uw cottage en een sportief lunchpakket per persoon op een dag naar keuze. Daarnaast ontvangt u een fiets- & wandelpakket bij aankomst. Prijs: tot 40% korting

boek hier

Recreatiepark Ermerstrand

Bent u van plan de wielrenners aan te moedigen tijdens de NK Wielersportweken? Kies dan voor ons kampeerarrangement!
NK Wielersportweken arrangement Een week kamperen voor 4 personen voor maar €49,-. Daarnaast kunt u voor €10,- een heerlijke plate eten bij onze Beachclub, of ga een uur waterskiën voor maar €10. ( 2 uur voor €15,-) Prijs: €49,- per standplaats voor max. 4 personen. De prijs is exclusief €1,75 p.p.p.n. voor de lokale heffingen en inclusief stroom en reserveringskosten.

boek hier

Twitter met ons mee: #NKEmmen

Organisatie

De NK Wielersportweken worden georganiseerd door de Gemeente Emmen in samenwerking met de KNWU. Stichting Regio Marketing Emmen en Marketing Drenthe ondersteunen in de marketingcommunicatie van het evenement. Voorafgaand en tijdens de wedstrijden vinden er vele breedtesportactiviteiten plaats om de wielersport in de regio te promoten in samenwerking met diverse plaatselijke partijen. De festiviteiten en randactiviteiten worden gecoördineerd vanuit de Gemeente Emmen.

Persaccreditaties

Vraag hier uw persaccreditatie aan. 

Contact 

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen door ons contactformulier in te vullen. 

Sponsoring

De NK Wielersportweken en alle festiviteiten eromheen, zullen ervoor zorgen dat Emmen eind juni hét middelpunt van Nederland is met duizenden bezoekers en media-aandacht. De organisatie biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om zich aan de KNWU Wielersportweken te verbinden als sponsor. Door middel van sponsoring kunnen we de NK Wielersportweken die uitstraling geven, die Emmen verdient. Uw gasten kunnen rekenen op een gastvrije ontvangst en de titelstrijd van dichtbij meemaken. Een bijzondere belevenis en een uniek netwerkevenement. Bovendien is de organisatie een mooie samenwerking aangegaan met de Gouden Pijl. Mogen wij op u rekenen?

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen door een email te sturen naar jb.snippe@emmen.nl

Download hier de sponsorbrochure

Verkeer

kaart

Parkeren

Zondag 28 juni: gratis parkeren en vervoer naar het centrum van Emmen!
Een fantastische toertocht, een spannend NK voor Beroepsrenners, koopzondag en diverse leuke activiteiten in het centrum, zoals Barrel Truck Food Fest. We verwachten die dag de meeste bezoekers. U kunt uw auto dan GRATIS parkeren op de parkeerplaats op de Meerdijk. Hier staan pendelbussen voor u klaar die u (ook GRATIS!) naar het centrum van Emmen brengen. Deze bussen rijden zondag 28 juni iedere tien minuten tussen 10.00 tot 19.00 uur. Daarna, tot 22.00 uur, rijdt er twee maal per uur een bus op het traject Meerdijk – Emmen- centrum en retour.

Parkeerplaatsen Emmen-centrum geopend
Alle (betaalde) parkeerplaatsen zijn uiteraard geopend. Hier kunt u uiteraard ook gewoon parkeren. Wij kunnen helaas niet voorkomen dat u mogelijk enige hinder ondervindt om deze te bereiken. Het parcours loopt namelijk voor een deel door het centrum van Emmen waardoor er diverse omleidingen en afzettingen zijn.

Kom ‘op fietse’
Snel in het centrum zijn en makkelijk parkeren? Kom dan ‘op fietse’. We hebben extra bewaakte fietsenstallingen geregeld, onder andere achter de Rabobank. Het parkeren is gratis!

 

Promotie vanuit de lucht

Mogelijk vinden op 27 en 28 juni 2015 helikoptervluchten plaats voor het vervaardigen van filmbeelden van de NK Wielersportweken 2015 ten behoeve van rechtstreekse verslaglegging. Het kan dan ook zijn dat u de betreffende helikopter, een Aerospatiale AS355, wat lager ziet vliegen dan u gebruikelijk gewend bent. Voor eventuele klachten kunt u contact opnemen met Heli Holland, info@heliholland.nl of de Inspectie Leefomgeving en Transport, 088-4890000 of aviation-approvals@ilent.nl
 

Omleidingen / Stremmingen

Van zaterdag 20 juni t/m zondag 5 juli staat de gemeente Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen worden hier verreden. U begrijpt dat een dergelijke happening een aantal verkeersmaatregelen met zich mee brengt:

Bargeres
Zaterdag 20.06, zondag 21.06, woensdag 24.06, zaterdag 27.06 en zondag 28.06. De kruising Hondsrugweg (bij Mc Donalds) is de hele dag beperkt toegankelijk. Verkeersregelaars regelen het verkeer.

Delftlanden
Zaterdag 20.06, zondag 21.06, zaterdag 27.06 en zondag 28.06, De ontsluiting naar de Rondweg is uitsluitend vanuit het westen (N34) te bereiken. De ontsluiting naar de Nieuw-Amsterdamsestraat blijft geopend.

Emmen, Hondsrugweg
Zaterdag 20.06, zondag 21.06, woensdag 24.06, zaterdag 27.06 en zondag 28.06
De Hondsrugweg is gedeeltelijk gestremd. Het verkeer wordt over één rijbaan geleid.

Emmen, Westenesscherstraat
Zaterdag 20.06, zondag 21.06, woensdag 24.06, zaterdag 27.06 en zondag 28.06
De Westenesscherstraat is vanaf de afslag Vreding tot aan de Schapenveenweg gestremd. Aanwonenden kunnen beperkt aan- en afrijden via het fietspad richting Utopolis.

Emmen, Zuideind
Zaterdag 20.06, zondag 21.06, zaterdag 27.06 en zondag 28.06
Aanwonenden kunnen via het Oranjekanaal aan- en afrijden. Ontsluiting Nieuw-Amsterdamsestraat is gestremd.

Klazienaveen, Langestraat
Woensdag 24.06
De eerste rijder van het tijdrijden Beloften start om 9.00 uur vanaf de Langestraat, ter hoogte van Roosken Tweewielercentrum. De Langestraat is, ter hoogte van het startpodium, gestremd vanaf een half uur voor de eerste start tot een half uur na de laatste start.

Nieuw-Amsterdam, Vaart noordzijde
Woensdag 24.06
Het tijdrijden aangepast wielrennen, de Nieuwelingen en junioren dames hebben als startpunt de Vaart nz, ter hoogte van Autohuis Jacobs. De eerste rijder van het aangepast wielrennen start om 9.00 uur. De eerste rijder van de junioren dames start rond 11.30 uur. De Vaart nz is gestremd vanaf een half uur voor de eerste start tot een half uur na de laatste start.

Noordbarge, Noordbargerstraat
Zaterdag 20.06, zondag 21.06, zaterdag 27.06 en zondag 28.06
Aanwonenden kunnen uitsluitend gebruik maken van de rijrichting naar de Hondsrugweg. De ontsluiting van Noordbarge gaat via de Laadweg. Hier kan men via de Ermerweg naar de Rondweg. Omdat de Ermerweg in het wielerparcours zit, wordt het verkeer hier begeleid door verkeersregelaars.

Rietlanden
Zaterdag 20.06, zondag 21.06, woensdag 24.06, zaterdag 27.06 en zondag 28.06
Ontsluitingen via Ericasestraat en Nieuw-Amsterdamsestraat. Rotonde Hondsrugweg gestremd.

Alle omleidingen worden via borden aangegeven. Bij alle stremmingen staan verkeersregelaars. Als uw wijk/woonplaats niet wordt vermeld, krijgt u in principe niet te maken met stremmingen/omleidingen rondom het NK.

Heeft u nog vragen? Mail dan uw vraag naar nkwielersportweken@emmen.nl.

Contact
tel: 06 - 51 09 88 54
mail: Contactformulier
Volg ons